MEHMET TOK - Okul Müdürü

1977 Kayseri/Yeşilhisar doğumlu olan TOK, Marmara Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği 2002 lisans mezunudur. Ayrıca 2014’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2002 yılında Sultanbeyli Meslek Lisesi ( Bugünkü Sultanbeyli ÇPAL) ‘nde göreve başlayıp öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

2008’de Pendik Asya Türktelekom Anadolu Teknik Lisesi ( Bugünkü Pendik TT Şehit Murat Mertel MTAL)’nde müdür yardımcılığı,

2010’da Sultanbeyli Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Bugünkü Sabiha Gökçen MTAL)’nde kurucu müdürlük,

2011’de Pendik Velibaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Bugünkü Velibaba ÇPAL)’nde kurucu müdürlük görevlerinde bulunmuştur.

2011’de Sancaktepe Tolga Çınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi (Bugünkü Tolga Çınar MTAL)’ne okul müdürü olarak atanıp burda 9 yıl okul müdürlüğü görevini yürütmüştür.

Tübitak Bilim Fuarları ve Şenliklerinde, Kalkınma Ajansı Projelerinde, Erasmus ve Kardeş Okul Projelerinde görev almıştır. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığının eğitim ve denetim çalışmalarını yürütmüştür.

Haziran 2020’den bu yana okulumuzda okul müdürü olarak görevini sürdürmekte olan TOK, evli ve üç çocuk babasıdır.

(216) 592 2953 (216) 592 4576 Eposta