Hakkında

Okulumuzda ilk olarak 5 ağustos 2019 tarihi itibariyle bakanlık onayıyla kimya teknolojisi alanında; sıvı el sabunu ve yüzey temizleyici  ürünlerini üretmek üzere faaliyetine başlandı. Daha sonra 2020 yılı başında pandemi döneminde hijyen ürünleri başta olmak üzere, Klor bazlı yüzey dezenfektanı, alkol bazlı el dezenfektanı, kolonya ve  çamaşır suları ile hızlı bir üretim ağı oluşturuldu.

Kimya teknolojisi alanında bugüne kadar yaklaşık 300 ton  temizlik ve hijyen ürünü üretilmiştir.  2021 Eğitim öğretim yılı başında okulumuzda döner sermaye üzerinden çocuk gelişimi ve eğitimi alanında uygulamalı anaokulu faaliyetine başlanmıştır.

Ürünlerimiz; Sıvı El Sabunu, Genel Yüzey Temizleyici, Çamaşır Suyu, Kıvamlı (Ultra) Çamaşır Suyu, El Dezenfektanı, Kolonya, Yüzey Dezenfektanı, Antifrizli Cam Suyu

Uygulamalı anaokulumuz tamgün olarak (sabah 08:30-akşam17:30) sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmekte olup toplam 50 öğrenci kapasitesine sahiptir.

23.03.2023 211

23-03-2023